KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

RUSTBESKYTTELSE

Mangler din bil Rustbeskyttelse? Det svenske korrosionsinstitut står bag store undersøgelser af rust på nyere biler. Den seneste undersøgelse viser, at flere bilmærker har en utilstrækkelig rustbeskyttelse fra fabrikken.

Sammenlignet med tidligere undersøgelser kan man konstatere, at nogle bilfabrikker helt er stoppet med rustbeskyttelse af hulrum og bund.

En enestående undersøgelsesteknik anvendes, når stykker fra paneler, motorhjelm, døre, bagklap og bagskærme saves ud af totalskadede biler. Punktsvejsningerne i pladesamlinger og pladeombukninger undersøges, og det viser sig, at rusten ofte starter i sådanne samlinger.

Denne metode betyder, at man kan opdage rustskader på et tidligt stadie, inden det ses fra den udvendige side.

​Rustbeskyttelsen er sparet væk på nye biler. Netop det danske klima er et af de mest aggressive til at fremskynde rust på grund af den lave gennemsnitstemperatur og den høje luftfugtighed. Hertil kommer luftforureningen og saltvandet fra vejbanen, som ligeledes er med til at fremskynde rustangreb på biler.

​ Husk, at fabriksgarantien på biler kun gælder, hvor der er gennemtæring – og ikke for rustangreb alene.

​På en del nye biler er rustbeskyttelsen sparet helt væk. Det er fjernet dels for vægten men også for, at vi kan købe den billigt i Danmark. Så alt hvad der er af rustbeskyttelse, er et tyndt lag grundmaling/galvanisering, som hurtigt bliver slået i stykker af
stenslag.

UNDERVOGNSBEHANDLING

HVORNÅR SKAL MIN BIL HAVE RUSTBESKYTTELSE

​Så tidligt som muligt. Det er ligesom, når vi får tænder. Dem starter vi jo med at beskytte, når vi får dem. Hvis vi ikke gør noget, eller vi gør det utilstrækkeligt, kommer der huller, og så koster det pludselig mange penge.

Produkterne er selvfølgelig egnet til brug hele året.

Kontakt Antirust Garagen for en professionel rustbeskyttelse – Hos os er du garanteret en høj kvalitet og en god service.​

HVORFOR RUSTBESKYTTELSE?​

VÆSENTLIGE FAKTORER:

 • Biler er ikke produceret til det korrosive vejr i Danmark, og den skiftende temperatur gør, at der konstant dannes fugt i bilens hulrum og samlinger året rundt.
 • Vejsalt.
 • Danmark har verdensrekord i bilafgifter, derfor bør man bevare sin bil, så længe som muligt.

 • Det giver en højere mersalgspris.
 • Langt længere levetid.
 • Mindre reparationsomkostninger.
 • Effektiv lyddæmpning.
 • Kontakt Antirust Garagen
  for køb og montering af plastinderskærme.

  Husk at fjerne inderskærmene, når der rustbeskyttes:

  Plastinderskærme er klart det bedste, men det vigtigste når bilen rustbeskyttes er at få dem afmonteret.

  ​Der spredes i gennemsnit 240 kg salt per bil i Danmark, og med de bilpriser vi har, er det jo en af vores større investeringer, så det er da bare om at få bilen rustbeskyttet af en specialuddannet Mercasol-rustbeskytter.