VI BRUGER KUN KVALITETESPRODUKTER

MERCASOL RUSTBESKYTTELSE
BASERET PÅ 60 ÅRS ERFARING​

Hos Antirust Garagen ApS anvender vi udelukkende den anerkendte Mercasol rustbeskyttelse, når vi udfører undervognsbehandling. Produktet er baseret på 60 års erfaring i udvikling af rustbeskyttelsesprodukter samt behandlingsmetoder, og er således blandt de ældste i branchen. Vi servicerer primært kunder fra Svendborg, Ringe, Nyborg, Kerteminde og omegn.

​Vi er et professionelt firma med mange års erfaring i branchen, hvorfor vi har en bred viden på området. Vi arbejder med de mest moderne og miljøtilpassede produkter, som må anvendes på alle bilmærker i Danmark, uden at fabriksgarantien bortfalder (BMW undtaget).

mercasol rustbeskyttlese udføres på sydfyn

UNDERVOGNSBEHANDLING

STRENGE SIS-NORMER OG VIT-NORMER OPFYLDER MERCASOL

Vores produkter er voksbaserede og opfylder alle kendte produktkrav fra bilfabrikkerne. Behandlingsmetoderne er ligeledes godkendte af Teknologisk Institut. Du kan med andre ord trygt lade os foretage behandling med Mer​casol på din bil.

​Produkterne opvarmes, når det er koldt, for at opnå optimal penetration/indtrækningsevne, som er op til hele 70 mm. Det er klart noget af det bedste i branchen.

​Mercasol-produkterne er desuden nogle af de få rustbeskyttelsesprodukter, som er testede, og som også opfylder kravene fra de svenske SIS-normer og de meget strenge finske VTT-normer. ​

Produkterne er udviklet af Geveko Sverige og produceres nu af Auson Sverige.

KONTAKT OS FOR FLERE INFORMATIONER

Har du spørgsmål til Mercasol, vores ydelser eller priser, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at tage en uforpligtende snak med dig.

Kontakt os på telefon: 61 51 52 52 eller på mail: antirustgaragen@mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også udfylde vores kontaktformular.