UNDERVOGNSBEHANDLING

RUSTBEHANDLING TILBYDES AF PROFESSIONELT FIRMA

Har din bil nogensinde fået en rustbehandling? Hvis ikke, så er det på tide. Alle biler ruster nemlig med tiden, men ofte opdages det først, når det er for sent. Derfor kan det godt betale sig at anvende rustbeskyttelse, hvilket tilbydes lige her.

Hos Antirust Garagen ApS servicerer vi primært kunder fra Langelan og Svendborg, men vi står også gerne til rådighed for kunder fra Sydfyn og øerne omkring os.

​Her på siden finder du et professionelt firma med mange års erfaring inden for rustbeskyttelse. Derfor er vi i stand til at tilbyde behandling af alle slags biler, uanset type og model. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os for en professionel behandling.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

HVAD KOSTER RUSTBESKYTTELSE?

Den eksakte pris på rustbeskyttelse afhænger af forskellige ting. Det kommer blandt andet an på, hvilken type bil der er tale om samt opgavens samlede omfang. Hos os er der dog garanti for konkurrencedygtige priser hver gang uanset opgaven.

Derudover er du sikret resultater af høj kvalitet, idet vi anvender det anerkendte produkt Mercasol, som er blandt de bedste rustbeskyttelsesprodukter på markedet.

Vi tilbyder forskellige former for rustbehandling afhængigt af dine ønsker samt bilens behov. Vi rådgiver og vejleder altid den enkelte kunde mod den mest optimale løsning for vedkommende.

Komplet rustbehandling:

  • ​2-lags incl. afmontering af inderskærme og bundplader
  • ​Tager en til to dage

​Den mest anvendte:

  • ​​Et lag rustbeskyttelse i bund og skærmkasser, inkl. hulrum i undervognen og overvognen, et lag slidlag på bund og skærmkasser eller to lag rustbeskyttelse, hvis den er meget tør, og slidlaget stadig er intakt

KONTAKT OS FOR FLERE OPLYSNINGER

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af rustbeskyttelse, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi står altid klar med en professionel løsning og et godt tilbud til dig.

Kontakt os på telefon: 61 51 52 52 eller på mail: antirustgaragen@mail.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.