Mercasoler rustbeskyttelse baseret på 60 års erfaring​

​Hos Antirust Garagen ApS anvender vi udelukkende den anerkendte rustbeskyttelse Mercasol, når vi udfører undervognsbehandling. Produktet er baseret på 60 års erfaring i udvikling af rustbeskyttelsesprodukter samt behandlingsmetoder, og er således blandt de ældste i branchen. Vi servicerer primært kunder fra Svendborg, Ringe, Nyborg, Kerteminde og omegn.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring i branchen, hvorfor vi har en bred viden på området. Vi arbejder med de mest moderne og miljøtilpassede produkter, som må anvendes på alle bilmærker i Danmark, uden at fabriksgarantien bortfalder (BMW undtaget).

Strenge SIS-normer og VIT-normer opfylder Mercasol

Vores produkter er voksbaserede og opfylder alle kendte produktkrav fra bilfabrikkerne. Behandlingsmetoderne er ligeledes godkendt af Teknologisk Institut. Du kan med andre ord trygt lade os foretage behandling med Mer​casol på din bil.

Produkterne opvarmes, når det er koldt, for at opnå optimal penetration/indtrækningsevne, som er op til hele 70 mm. Det er klart noget af det bedste i branchen.

​Mercasol-produkterne er desuden et af de få rustbeskyttelsesprodukter, som er testet, og som også opfylder kravene fra de svenske SIS-normer og de meget strenge finske VTT-normer.

Produkterne er udviklet af Geveko Sverige og produceres nu af Auson Sverige.

BOOK TID TIL UNDERVOGNSBEHANDLING

Har du lyst til at anvende Antirust Garagen ApS, er vi meget interesserede i at høre fra dig.

BOOK TID

Kontakt os for flere informationer

Har du spørgsmål til Mercasol, vores ydelser eller priser, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at tage en uforpligtende snak med dig.

Kontakt os på telefon: 61 51 52 52 eller på mail: antirustgaragen@mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også udfylde vores kontaktformular. 

Om os​

Antirust Garagen ApS

CVR: ​38027638

Åbningstider​

Man-tor: 07:00 -17:00

Fre: 07:00 - 15:00

Adresse

Dunsbjergvej 2 - DK-5900 Rudkøbing

Find os på et kort​ »

​Kontakt os

Telefon: 62 51 52 52

Email: antirustgaragen@mail.dk