Anmeldelse

​Lars Bo Hansen

stars green

"​Overgik mine forventninger til god service - Meget anbefalelsesværdig virksomhed.

En helt igennem meget serviceminded og imødekommende virksomhed som er villig til at gå lidt længere for at tilfredsstille sine kunder.

Lad mig kort beskrive, en meget positiv oplevelse, jeg modtog som 1. gangs kunde ved Antirust Garagen.

Jeg startede med at skrive til virksomheden igennem deres kontakt formular på hjemmesiden. – Indenfor 24 timer fik jeg et fyldestgørende svar på mine spørgsmål. – Dette er naturligvis ikke mere end hvad man kan forvente, men desværre langt fra alle der leverer. – Men der hvor mine forventninger først rigtig blev mere end indfriet var, at jeg havde forespurgt på muligheden for om de ville sætte mine vinterhjul på hvis jeg medbragte dem, når de nu alligevel skulle have dæk og fælge af ved en behandling. – Det ville de gerne og det uden at kræve ekstra betaling.

En onsdag fik jeg med kort frist tid til at aflevere bilen til behandling, og gik derfor på hjemmesiden for at se om der var ledig tid, allerede dagen efter. – Det var der desværre ikke ledige tider, så jeg ringede dem op. Desværre blev telefonen ikke umiddelbart besvaret og da den havde ringet i ca. 15-20 sekunder lagde jeg på, med henblik på at ringe tilbage lidt senere. – Men kort efter jeg havde lagt på, blev jeg ringet op af firmaet, som beklagede at de ikke havde nået at besvare mit opkald. – Det er sørme god stil / telefonpolitik, og noget man meget sjældent oplever. Virkelig højt serviceniveau.

Nu ville jeg jo gerne have behandlet min bil allerede dagen efter, hvor der egentlig ikke var ledig tid. – Men de kunne bytte rundt på noget så det kunne godt lade sig gøre. - Også her udviser man stor imødekommenhed og fleksibilitet. Derudover ville jeg gerne aflevere min bil allerede samme dag, altså dagen før behandling, frem for tidligt om morgenen som konceptet er planlagt efter. – Også det fandt de en løsning på, og jeg kunne få en lånebil allerede dagen før behandling. – Ved aflevering af bilen blev jeg mødt at en meget venlig, høflig og imødekommende medarbejder, hvor jeg fik udlevet en lånebil ukompliceret og uden besvær.

Om torsdagen hvor bilen skulle behandles, modtog jeg om aftenen en SMS med besked om at bilen var behandlet og klar til afhentning dagen efter fra kl. 7 om morgenen. – Ved afhentning fredag ved middagstid, stod bilen klar udenfor på parkeringspladsen. – I døren til Antirustgaragen, var der henvisning til Dækgaragen, som er et søsterfirma, da de var gået i Antirustgaragen. – Også her blev jeg mødt at en super høflig og imødekommende medarbejder, som udleverede min nøgle og oplyste at regningen lå i bilen, og at jeg ikke kunne betale da det var en anden virksomhed. – Kunne måske være fint at man tog mod betaling på Antirustgaragens vegne, men vælger nu at se positivt på den store tillid og tiltro de udviser til deres kunder.

Efter at have hentet min bil kørte jeg til nærmeste tank for at tjekke dæktryk på mine monterede vinterdæk. – Det var ok, så jeg har dem ”mistænkt” for at have tjekket dette også, da jeg næppe forestiller mig at de har holdt tryk et helt år, siden de sidst har været i brug og hvor de har været opmagasineret. – Det er altså at gøre lidt ekstra og overgå mine forventninger og et højt serviceniveau.!

Jeg har nu haft lejlighed til at efterse bilen lidt i krogene. Og uden på nogen måde at være fagmand, så ser det ud til at der er lavet et pænt og grundigt arbejde. Dermed ser også basisydelsen ”undervognsbehandling” til at være helt i orden.

Jeg har personligt arbejdet i et servicefag i en del år, og ved at det kan være en udfordring altid at levere god service, i en travl hverdag. - Og jeg er ikke nem at overraske og imponere, men det er helt afgjort lykkedes Antirustgaragen her OG det oven i købet til en meget konkurrencedygtig pris.

RESPEKT – DET ER VIRKELIG GODT GÅET!!​"

Om os​

Antirust Garagen ApS

CVR: ​38027638

Åbningstider​

Man-tor: 07:00 -17:00

Fre: 07:00 - 15:00

Adresse

Dunsbjergvej 2 - DK-5900 Rudkøbing

Find os på et kort​ »

​Kontakt os

Telefon: 62 51 52 52

Email: antirustgaragen@mail.dk